خواهرم! اتاق تنهایی شوهر خود را می‌شناسید؟ هنگامی که شریک زندگی‌تان از شما فاصله می‌گیرد به چه فکر می‌کنید؟
برادرم! آیا می‌دانید همسر شما چگونه به شما امتیاز می‌دهد؟ آیا می‌دانید که شریک زندگی شما نیاز به سخن گفتن دارد؟ وقتی همسر شما در حالت یأس قرار می گیرد چه می‌کنید؟

برادرم ، اگر می‌بینی که زندگی‌ات دیگر صفای روزهای اول را ندارد برای این است که خودت از گل زندگی‌ات غفلت کردی! آیا می‌خواهی جبران گذشته را بکنی و دوباره زندگی‌ات پر از عشق و محبت شود؟

من یک دستور ساده برایت دارم:

اگر به من قول بدهی که این دستور را عمل کنی به زودی دوباره قلب تو از عطر عشق و محبت، مدهوش خواهد شد.
البته از شما چه پنهان، که این دستور از من نیست!

این دستور از پیامبر مهربان ماست.
پس گوش فراده!

آن حضرت فرمود: وقتی مرد به همسر خود بگوید دوستت دارم»، این سخن هیچ گاه از قلب همسرش بیرون نمی‌رود.

ای کاش ما اسلام را فقط در نماز و روزه خلاصه نمی‌کردیم! آیا می‌شود آن روزی بیاید که همه ما جمله همسرم! دوستت دارم» را هم به عنوان یک برنامه دینی خود بدانیم؟

آیا می‌دانید که هر زنی نیاز دارد که حداقل روزی سه بار این جمله را بشنود؟

پس هیچ گاه این جمله سحرآمیز و جادویی را از همسرت دریغ مکن!

دوستت دارم!
دوستت دارم!
دوستت دارم!

و این را باور کن که هیچ گاه همسرت از شنیدن این جمله خسته نمی‌شود. هر بار که به همسرت از صمیم دل می‌گویی: دوستت دارم» قلب او را از عشق لبریز می‌کنی و روحیه او را شاداب می‌سازی.

سکوت شوهرت را درست معنی کن!

من ن زیادی را دیده‌ام که سکوت شوهر خود را این گونه معنی کرده‌اند: شوهر من با این کار به من پیام می‌دهد که دیگر از من سیر شده است».
وقتی مردان می‌فهمند که همسرشان سکوت آن‌ها را این گونه معنی کرده نزدیک است که از تعجب شاخ دربیاورند! اما علت این گونه تفسیر ن چیست؟

یک زن، زمانی سکوت می‌کند که طرف مقابل خود را قابل اعتماد نمی‌یابد و برای همین خیال می‌کند اگر شوهر او سکوت کرد، برای این است که به او اعتماد ندارد. جالب است بدانید مرد با سکوت فکر می‌کند و زن با سخن گفتن! هدف ن از سخن گفتن، رسیدن به چیزهایی است که مردان برای رسیدن به همان چیزها سکوت می‌کنند.

مرد وقتی با ناراحتی و نگرانی روبه‌رو می‌شود سکوت می‌کند و می‌خواهد از این راه به آرامش برسد و از فشار نگرانی خود فرار کند، اما زن، هنگامی که با استرس روبه‌رو می‌شود شروع به سخن گفتن می‌کند.

خواهرم! اکنون هرگاه دیدی که همسرت سکوت اختیار کرده است این گونه به او کمک کن:

الف. از حالت سکوت و خاموشی او انتقاد نکن
ب. کوشش نکن تا با سخنان خود او را در حل مشکلش، یاری نمایی
ج. انتظار نداشته باش که در این شرایط، او احساسات خود را برای شما بیان کند.
د. خونسردی خود را حفظ کن

+ منتخب از کتاب : 

همسر دوست داشتنی من

خودم را که می خواهم یعنی" تو.." رامی خواهم..

دست ما رو بگیر مهربان ارباب..

دوست دارم برات شعر بخونم..

سکوت ,دوستت ,می‌کند ,سخن ,  ,دستور ,خود را ,این گونه ,دوستت دارم ,است که ,این جمله

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قرآنی سکول هویجوریات یه هویج نشسته سوالات استخدامی شرکت نفت - وزارت بهداشت -تامین اجتماعی وبانک همه چیز درباره گوشی اندروید پلی مگ کانال تلگرام دبستان و پیش دبستانی doonya سایت هنری دانلود آهنگ جدید عرضه نرم افزارهای اورجینال